Logo-met-zwartefond.png
Logo-met-zwartefond.png

Bel ons voor een afspraak 03 633 11 39

Van algemene schrijnwerkerij tot maatmeubilair

Homeconcepts werd opgericht in 1992 als algemene schrijnwerkerij en is al snel uitgegroeid tot een gezond bedrijf dat gespecialiseerd is in maatmeubilair met alle facetten van de interieurbouw in eigen beheer.  Van ontwerp tot productie tot eigen lakkerij en natuursteenatelier.

Visie

We streven naar een aangename verstandhouding met de klant. Met ons eigen team en onze vaste partners volgen we eenzelfde visie. Ons doel is een fijne samenwerking  met de klant tijdens de voorbesprekingen, een vlotte en correcte afwerking tijdens de plaatsing om zo het eindresultaat te bekomen dat aan de verwachtingen van de klant voldoet.

Waarden

In samenspraak  met de klant en met respect voor hun wensen werken we samen naar een mooi en degelijk eindresultaat . Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis staan we de klant met raad en daad bij op technisch en esthetisch vlak. Ons doel is de klant een mooi, tijdloos én degelijk product aan te beiden voor een correcte prijs. Eenvoud is één van onze troeven.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.